Author : Delfi Partners
April 14, 2021

Στις 12 Μαίου η πρώτη δημοπρασία με ακίνητα σε πολύ ελκυστικές τιμές!

Η απόλυτη επιλογή στις ηλεκτρονικές δημοπρασίες ακινήτων, πλέον ακούει στο όνομα Delfi Auctions. Η πλέον σύγχρονη πλατφόρμα στην κυπριακή και ελληνική αγορά, ετοιμάζεται για την πρώτη της ηλεκτρονική δημοπρασία στις 12 Μαίου! Αξιοποιώντας την πολυετή πείρα του Ομίλου, την τεχνολογική εξειδίκευση και τη βαθιά γνώση της αγοράς ακινήτων, το Τμήμα ανάπτυξης εφαρμογών Διαδικτύου της Delfi, έχει αναπτύξει μία πλατφόρμα πλήρως προσαρμοσμένη στα δεδομένα της κυπριακής και ελληνικής αγοράς. 

Πλέον, όλοι μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε ευκαιρίες, να εντοπίσουν τα ακίνητα που ταιριάζουν στις ανάγκες τους και να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα! Οι σύγχρονες συνθήκες ζωής επιβάλλουν τη διενέργεια πράξεων εύκολα, γρήγορα και με χαμηλό κόστος. Η Delfi Auctions αντιλαμβανόμενη αυτές τις ανάγκες, μεταφέρει τις διαδικασίες εξασφάλισης  ακινήτου στο χώρο του αγοραστή με ταχύτητα, εχεμύθεια και χωρίς ταλαιπωρία. Τόσο νομικά όσο και φυσικά πρόσωπα που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους , θα μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους, σε ζωντανό χρόνο παραμένοντας ενήμεροι για όλες τις άλλες πλειοδοτήσεις που έχουν γίνει. Παράλληλα, θα γνωρίζουν άμεσα το τελικό αποτέλεσμα, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήμα.

Πέραν από τους ενδιαφερόμενους αγοραστές, από την πλατφόρμα μπορούν να επωφεληθούν και οι πωλητές ακινήτων όπως τραπεζικά ιδρύματα, ιδιωτικές εταιρίες, νομικά και φυσικά πρόσωπα. Όλοι έχουν πλέον ένα αξιόπιστο συνεργάτη με εκτενή εμπειρία στη διαχείριση ακινήτων, τον οποίο μπορούν να εμπιστεύονται τόσο σε σχέση με τη διαδικασία όσο και σε σχέση με τη σιγουριά για προσέλκυση του κατάλληλου αγοραστή.

Διαδικασία εγγραφής στην πλατφόρμα

Τα βήματα για δημιουργία λογαριασμού είναι απλά και εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα των δεδομένων του κάθε χρήστη.

Ακολουθήστε τα εξής απλά βήματα:

1.         Διαβάστε προσεκτικά τους όρους και κανονισμούς και την πολιτική απορρήτου

2.         Υποβάλετε αντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου, αντίγραφο λογαριασμού υπηρεσίας κοινής ωφελείας στον οποίο να επιβεβαιώνεται η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας σας, ένα αντίγραφο τραπεζικού λογαριασμού και μία φωτογραφία στην οποία να φαίνεται πλήρως το πρόσωπό σας. Η διαδικασία εντάσσεται στα πλαίσια ταυτοποίησης του χρήστη (KYC) και επικαιροποίησης στοιχείων .

3.         Η ομάδα της Delfi Auctions θα ελέγξει τα σχετικά έγγραφα εντός 48 ωρών και ακολούθως ένα ηλεκτρονικό μήνυμα θα σας ενημερώσει για την ολοκλήρωση της εγγραφής.

4.         Ο δρόμος για ευκαιρίες ιδιοκατοίκησης και επένδυσης είναι ανοικτός!

Διαδικασία δημοπρασίας

Η διαδικασία δημοπρασίας είναι εύκολη και πρακτική πραγματοποιώντας τα ακόλουθα βήματα:

1.         Εγγραφή στη δημοπρασία

2.         Καταβολή τέλους για την εγγραφή

3.         Επιβεβαίωση στοιχείων πληρωμής

4.         Επιλογή και υποβολή του ποσού προσφοράς

5.         Παρακολουθήστε τη διαδικασία για κάθε ακίνητο που σας ενδιαφέρει από λεπτό σε λεπτό και επιλέξτε την επόμενη σας κίνηση. Μπορείτε να πλειοδοτήσετε για όσα ακίνητα σας ενδιαφέρουν.

6.         Γενική ενημέρωση για το αποτέλεσμα της δημοπρασίας και ξεχωριστή για τον επιτυχή πλειοδότη σε σχέση με τα επόμενα βήματα για ολοκλήρωση της αγοράς του ακινήτου.

Μοναδικές λύσεις

«Ο στόχος της Delfi Auctions είναι να προσφέρει τόσο σε πωλητές ακινήτων, όσο και σε ενδιαφερόμενους αγοραστές τις λύσεις που αποζητούν ώστε να υλοποιήσουν τους σχεδιασμούς τους. Στην εποχή της τεχνολογίας και της ψηφιοποίησης είμαστε πολύ περήφανοι που πρωτοπορούμε για ακόμα μία φορά, δημιουργώντας μία πλατφόρμα για διαδικτυακές δημοπρασίες μοναδική για τα κυπριακά δεδομένα», σχολίασε ο Director του Ομίλου Delfi Partners & Company, Κώστας Ζένιου. 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Delfi Auctions για να βρείτε το ακίνητο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες!

Tο άρθρο μπορείτε να το βρείτε και στο InBusiness News